Er toilettankbolte standard?
Er toilettankbolte standard?

Video: Er toilettankbolte standard?

Video: Er toilettankbolte standard?
Video: “Standard” Compton Bubbles Flush Test 2024, Kan
Anonim

Mest toiletter brug standard størrelse toilettank bolte . Hvis bolte der vedhæfter tank forsamling til skål er ikke standard størrelse, men du bliver nødt til at bruge alternativ bolte . Du kan gøre dette ved at tage den gamle bolte til den lokale isenkræmmer med dig.

Ligeledes spørger folk, er toilettankbolte universelle?

Fremstillet i et klorbestandigt gummi af høj kvalitet, Korky tank til skål pakninger er universel at passe til de fleste toilettanke . Alle sæt tilbydes med og uden tank at skåle hardware.

Man kan også spørge, passer alle toilettanke til alle skåle? Udskiftning af en toilettank er en opgave de fleste boligejere kan gør uden at ringe til blikkenslageren. Fordi tanke og skåle kan sælges separat, kan du ofte købe netop den tank . Imidlertid er det er vigtigt at matche toilet producent og model for at sikre korrekt installation og funktion af toilet når du er færdig.

Man kan også spørge, hvilken størrelse er toilettankbolte?

Tankbolte er bevist holdbare og 5/16 størrelse x 2 ¾” længde passer til de fleste mærker og modeller. Reparer din rocking toilet tank med nyt toilet bolte.

Hvor stramme skal toiletkummeboltene være?

Som en tommelfingerregel, prøv en tur eller to en side, indtil du mærker modstand, de prøver at vrikke med toiletkumme en anelse. Hvis der ikke er nogen væsentlig bevægelse, er du det sandsynligvis tæt nok. Denne opstramningsoperation er en "følelse"-ting, du får af erfaring, så vær konservativ og brug din bedste dømmekraft.

Anbefalede: