Hvad er et eksempel på en personlig fabel?
Hvad er et eksempel på en personlig fabel?

Video: Hvad er et eksempel på en personlig fabel?

Video: Hvad er et eksempel på en personlig fabel?
Video: ASMR SIRI 🍏🤪 Iphone Virtual Assistant [+Sub] 2024, Kan
Anonim

Når en teenager er fortabt i deres egen personlig fabel , mener de, at de er den eneste person, der oplever det problem på det pågældende tidspunkt. Nogle eksempler som inkarnerer teenagere kan omfatte: førægteskabelig sex, stof- og alkoholbrug og overtrædelse af love (kørsel over hastighedsgrænsen).

Desuden, hvad er personlig fabel og imaginært publikum?

EN personlig fabel er, når en teenager mener, at deres problemer er unikke og imaginært publikum er, når unge tror, at alle taler om dem (McGraw-Hill Education, 2015).

På samme måde, hvad er faren ved at ty til personlige fabel? Nogle undersøgelser har vist, at troen på personlig fabel og ens usårlighed er direkte forbundet med almindelig teenager risiko - at tage adfærd, såsom promiskuøs eller ubeskyttet sex, brug af alkohol eller ulovlige stoffer, såvel som fysisk farligt handlinger, såsom at køre uden kørekort eller at køre hensynsløst eller

Og hvad er et eksempel på imaginært publikum?

Eksempler . Eksempler på imaginært publikum : En teenager, der er påvirket af imaginært publikum kan være selvbevidst og kan bekymre sig om, hvad andre mennesker synes om dem. De skifter muligvis tøj konstant, før de forlader huset for at sikre, at de er præsentable for alle, der ser dem.

Hvad er en personlig fabelquizlet?

Personlig fabel . en intens investering i egne tanker og følelser, og en tro på, at disse tanker er unikke. -unge føler ofte, at ingen forstår dem.

Anbefalede: