Hvad er ikke-standard varianter?
Hvad er ikke-standard varianter?

Video: Hvad er ikke-standard varianter?

Video: Hvad er ikke-standard varianter?
Video: GULDSTANDARD 🥇 fuldkornsbrød: syrnet (FORFATTERENS OPKRAG) 2024, April
Anonim

EN ikke standard dialekt eller folkesprog dialekt er en dialekt eller et sprog bred vifte der ikke historisk set har nydt godt af den institutionelle støtte eller sanktion, som en standarddialekt har. Faktisk overvejer lingvister alle ikke standard dialekter skal være grammatisk fuldgyldige sorter af et sprog.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem standard og ikke-standard?

EN ikke standard sprog ikke har den institutionelle støtte eller sanktion, som en standard dialekt har. Som enhver dialekt har den dog sit eget ordforråd og en internt konsistent grammatik og syntaks; og det kan tales ved hjælp af en eller flere forskellige accenter.

Ligeledes, hvad er ikke-standard engelske eksempler? Eksempler af ikke - standard britisk engelsk rediger hvis jeg var dig bruges i stedet for "Hvis jeg var dig". de ventede på os bruges i stedet for "de ventede på os". ain't bruges ofte - selv om det er i en spøgefuld vene - i stedet for (være) ikke (og også (har) ikke) innit = ikke?

Ved også, hvad et ikke-standardord er?

Definition af ikke standard . 1: ikke standard. 2: ikke konform i udtale, grammatisk konstruktion, formsprog eller ord valg til brug generelt karakteristisk for uddannede indfødte talere af et sprog - sammenlign substandard.

Har spansk standard- og ikke-standardformularer?

Grammatik - Andet: spansk ordrækkefølge er generelt Subject-Verb-Object, ligesom engelsk. Imidlertid, spansk giver mere fleksibilitet end engelsk, og placerer generelt i slutningen af sætningen ord, der er skal fremhæves. Dette kan resultere i ikke - standard syntaks hvornår spansk elever taler eller skriver engelsk.

Anbefalede: