Kan du klippe over bluebonnets i Texas?
Kan du klippe over bluebonnets i Texas?

Video: Kan du klippe over bluebonnets i Texas?

Video: Kan du klippe over bluebonnets i Texas?
Video: Is it Illegal to Pick Bluebonnets in Texas? 2024, Kan
Anonim

" Gør ikke slå indtil planterne har dannet modne frøstande. Bluebonnet frø modnes normalt seks til otte uger efter blomstring. Ved slår græs efter at frøene er modne, du vil lad planterne gensåes til næste år."

Tilsvarende, er det i strid med loven at klippe bluebonnets i Texas?

Slår græs eller plukke blå huer , statsblomsten af Texas , er ikke mod stat lov.

Ligeledes er det ulovligt at skære vilde blomster i Texas? Johnson fortjener bestemt kredit for at sprede sig Texas ' kærlighed til vejkanten vilde blomster til resten af nationen, og det er det ulovlig at beskadige offentlig ejendom - f.eks slår græs en vejkant -- men der er ingen lov, der specifikt forbyder skade vilde blomster.

I denne forbindelse, hvad er bøden for at vælge en bluebonnet i Texas?

EN krænkelse er en Klasse C forseelse straffes med en bøde på op til $500.) Jeg spurgte Texas District og Amt Advokatforeningen om den gamle lov. "Et af mine børn har lige spurgt mig i denne uge," skrev TDCAA's Shannon Edmonds i en onlinemeddelelse. "Han spurgte, om det var ulovligt at vælge blå huer eller træde på dem.

Kan du klippe over bluebonnets?

Hvis din blå huer vokse på en mark, græsplæne eller på en bjergskråning, du kan klippe dem lige sammen med græsset og andre vilde blomster, der kan dukke op. Vent til slå indtil planterne har dannet modne frøstande. Ved slår græs efter at frøene er modne, du lad planterne genså sig selv til næste år.

Anbefalede: