Kan du klippe over bluebonnets?
Kan du klippe over bluebonnets?

Video: Kan du klippe over bluebonnets?

Video: Kan du klippe over bluebonnets?
Video: bluebonnets - Austin George [Visualizer] 2024, April
Anonim

Hvis din blå huer vokse på en mark, græsplæne eller på en bjergskråning, du kan klippe dem lige sammen med græsset og andre vilde blomster, der kan dukke op. Vent til slå indtil planterne har dannet modne frøstande. Ved slår græs efter at frøene er modne, du lad planterne genså sig selv til næste år.

I betragtning af dette, er det ulovligt at klippe over bluebonnets?

Godt, forhindrer idioterne i at skabe en sikkerhedsrisiko, når de trækker over at tage billeder. Og nej det er det ikke ulovligt at klippe eller vælg dem. Det er det måske ikke ulovlig men hvorfor skulle de gøre det, når normalt nej slår græs foregår langs motorvejene under Bluebonnet sæson.

kan du klippe blå huer? det er ikke ulovligt at plukke dem. Ifølge Texas Department of Public Safety er det ikke ulovligt at vælge blå huer . Men der er stadig måder kan blive ulovligt. Indtrængen er ulovlig, så folk skal sikre sig, at de er på offentligt område, hvis de skal vælge eller endda tage billeder i blå huer.

Derudover, hvornår kan du klippe bluebonnets?

" Gør ikke slå indtil planterne har dannet modne frøstande. Bluebonnet frø modnes normalt seks til otte uger efter blomstring. Når de er modne, bliver bælgene gule eller brune og begynder at tørre. Ved at klippe efter frøene er modne, du vil lad planterne gensåes til næste år."

Er det imod loven at skære bluebonnets i Texas?

Der er faktisk ingen lov der forbyder plukning bluebonnets i Texas , ifølge Texas Institut for Offentlig Sikkerhed. Det kan dog være tilfældet i visse områder ulovlig eller farlige. Det er også vigtigt at være høflig og passe på blomsterne, så alle texanere kan nyde dem.

Anbefalede: