Hvad er Pushkara Navamsa?
Hvad er Pushkara Navamsa?

Video: Hvad er Pushkara Navamsa?

Video: Hvad er Pushkara Navamsa?
Video: Pushkara Navamsa : What is it? 2024, Kan
Anonim

Pushkara Navamsa har to betydninger afhængigt af konteksten: 1. Pushkaramsa er en særlig grad (kun én) i hvert af de tolv tegn. Pushkaramsa betyder også Pushkara - Navamsa , en særlig Navamsa (en bue på 3:20 grader i modsætning til 1 grad) i et skilt, som er meget gunstigt.

Desuden, hvad er Pushkara Navamsha?

Pushkara Navamsha Push betyder at booste / nære Kara betyder, hvem der gør, eller hvad der forårsager. Pushkara er en særlig energi, der nærer. Navamsha er den vigtigste Varga. Planet positioner i deres Navamsha endelig beslutte, om de er stærke eller svage i diagrammet. Derfor Pushkara Navams bliver meget vigtige.

hvad er Navamsa Dispositor? Disponerer . Det disponer er planeten, som er herskeren over tegnet eller huset, der er optaget af et andet tegn eller husherre. I hinduistisk astrologi den planetariske disponer er også kendt som Poshaka, der betyder "Nourisher", fordi det har en tendens til at hjælpe beboeren af dets skilt eller hus.

Desuden, hvad er Pushkara?

Pushkara bhagaer er specielle grader, som bringer held og lykke og lovende energi til diagrammet. Push betyder at nære kara betyder, hvem der gør, eller hvad der forårsager. Så pushkara Navamshan nærer kvaliteten af planeten placeret i den. Pushkara er ikke givet i mange tekster.

Hvad er Vargottama?

Begrebet Vargottama betyder, at planeten er i det samme tegn i Navamsa, som den var i D-1-kortet. Sammen med ophøjelse og svækkelse, Vargottama er et begreb, som skal analyseres for at forstå de resultater, en planet vil give i et individs diagram.

Anbefalede: