Er dobbelt statsborgerskab tilladt i Sydkorea?
Er dobbelt statsborgerskab tilladt i Sydkorea?

Video: Er dobbelt statsborgerskab tilladt i Sydkorea?

Video: Er dobbelt statsborgerskab tilladt i Sydkorea?
Video: Morning Call: NASDAQ | EUR USD | WTI ÖL | DAX 2024, Kan
Anonim

Nuværende politik. I 2010 blev sydkoreansk regeringen legaliseret dobbelt statsborgerskab for nogle sydkoreanere som har anskaffet sig en anden nationalitet / borgerskab , samt udlændinge, der boede i Sydkorea i fem år (to år hvis gift med en sydkoreansk ). Udenlandske ægteskabsmigranter.

Kan du desuden være dobbelt statsborger i USA og Sydkorea?

Q: Jeg er en amerikansk borger / dobbeltborger ( Korea / OS .) og har boet i Korea . A: Medmindre en person frivilligt giver afkald på deres amerikansk statsborgerskab personligt på ambassaden efter det fyldte 18. man gør ikke miste deres amerikansk statsborgerskab.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan kan jeg få statsborgerskab i Sydkorea? Til få koreansk statsborgerskab , skal du være født ind i det eller gennemgå naturalisation. At blive født ind i en koreansk borger, mindst én forælder! Det er rigtigt, en ikke-to skal være en koreansk borger. For at blive borger gennem naturalisering er der visse retningslinjer, man skal følge.

På samme måde kan du spørge, om Sydkorea tillader tredobbelt statsborgerskab?

Loven gør ikke tillade sydkoreanere at få andre statsborgerskaber som voksne. Dog, expats bor i Sydkorea der opnår borgerskab - herunder gennem landets immigrant-investorprogram - kan beholde deres fødsel borgerskab.

Kan en amerikaner blive koreansk statsborger?

Ja, det er muligt for en at immigrere til Korea og få koreansk statsborgerskab , selv om Korea er ikke kendt som en populær immigrationsdestination. Der er stort set tre måder at opnå koreansk statsborgerskab : Generalnaturalisering, forenklet naturalisering og specialnaturalisering.

Anbefalede: