Er det ulovligt at gifte sig for britisk statsborgerskab?
Er det ulovligt at gifte sig for britisk statsborgerskab?

Video: Er det ulovligt at gifte sig for britisk statsborgerskab?

Video: Er det ulovligt at gifte sig for britisk statsborgerskab?
Video: ¿Se van a casar Yağmur Tanrısevsin y Gökhan Alkan? 2024, April
Anonim

De love, der gælder for britisk statsborgerskab er ens på tværs af alle fire konstituerende lande og er under EU-lovgivningen; dog lovene vedr ægteskab er ikke ens i alle fire konstituerende lande. Der er ikke noget bestående forhold, afhængighed eller hensigt om at leve som mand og kone eller civile partnere."

Kan jeg simpelthen blive i Storbritannien, hvis jeg bliver gift?

Hvis vil du blive gift eller registrere et civilt partnerskab i Storbritannien , dig kan ansøg om en Ægteskab Besøgsvisum. Dog du vilje ikke være tilladt at Bliv eller bosætte sig i Storbritannien efter din ægteskab eller partnerskab længere end de tilladte seks måneder.

For det andet, kan jeg arbejde i Storbritannien, hvis jeg er gift med en britisk statsborger? Med et ægtefælle- eller partnervisum du kan arbejde i Storbritannien uden restriktioner. Du kan ansøge om dette visum hvis du er gift med en britisk statsborger eller en person, der har bosættelsesstatus i Storbritannien (dvs. en person, der har ubestemt opholdstilladelse [ILR] eller opholdsret).

Bare så, hvad sker der, hvis du gifter dig med en britisk statsborger?

Berettigelse til britisk statsborgerskab ved ægteskab Som ægtefælle til en Britisk statsborger , du kan ansøge om at naturalisere så hurtigt som du gives ubestemt opholdstilladelse i Storbritannien , et permanent opholdskort eller etableret status under EU's bosættelsesordning.

Er det ulovligt at blive gift for at få statsborgerskab?

Når det er sagt, praksis med at opnå opholdstilladelse igennem ægteskab er ulovlig i USA, hvis ægteskab i sig selv er svigagtig. EN ægteskab der udelukkende er med henblik på at opnå lovligt ophold, betragtes som en falsk og er en forbrydelse i USA for begge deltagere.

Anbefalede: