Er alkohol tilladt i Mount Abu?
Er alkohol tilladt i Mount Abu?

Video: Er alkohol tilladt i Mount Abu?

Video: Er alkohol tilladt i Mount Abu?
Video: Sterling Mt Abu 2024, April
Anonim

Mt . abu er ideel bakkestation for folk fra Rajasthan. også mange mennesker fra Gujarat kommer der for at holde fest eller for at nyde drikke øl eller andet alkohol , fordi i Gujarat alkohol er ikke tilladt.

Ved også, er Abu-bjerget sikkert?

Abu-bjerget har ry for at være en af de sikrest byer i Indien. Kriminalitetsraterne er ekstremt lave, og det er gaderne sikker at gå på et hvilket som helst tidspunkt af dagen eller natten. Turister advares om at være forsigtige med deres værdigenstande, da det er svært, bør de opbevare dem i en sikker placere.

Man kan også spørge, kan vi få alkohol i Gujarat? Der blev nedlagt forbud hvornår Gujarat blev skåret ud fra staten Bombay i maj 1960 for at respektere MahatmaGandhis synspunkter om alkohol . Der er ingen barer eller pubsin Gujarat . Men sprut er den inviterede nr. 1 til fødselsdagsfester, bryllupper og festivaler. Med større økonomisk velstand har folk nu brug for blot en undskyldning for at drikke.

Ligeledes er alkohol forbudt i Udaipur?

Spiritus er forbudt i nogle stater i Indien, og en sådan stat er nabolandet Gujarat. En bar ejer i Udaipur afslørede det alkohol er også tilgængelig i Gujarat, men til en pris dobbelt end normalt, da det ulovligt transporteres fra nabostater og sælges på BlackMarket.

Hvorfor er Abu-bjerget berømt?

Guru Shikar er det højeste punkt i bjerget Abu og danner det højeste punkt i Aravalli bjerg rækkevidde. Stedet er perfekt til at få en panoramaudsigt over hele regionen og er berømt for sit tempel for Guru Dattatreya en inkarnation af de hinduistiske guder 'Brahma, Vishnu og Shiva' i én.

Anbefalede: