Hvad betyder Terra Nova-score?
Hvad betyder Terra Nova-score?

Video: Hvad betyder Terra Nova-score?

Video: Hvad betyder Terra Nova-score?
Video: Terra Nova, by Richard Meyer – Score & Sound 2024, Kan
Anonim

Terra Nova Prøve Scorer | Forstå TerraNova resultater

Det TerraNova præstation scoringer angive, hvor godt barnet klarer sig i forhold til elever i hele landet. Det scoringer er returneret i Nationale Percentiler Den 50. percentil midler at en elev er på klassetrin.

Hvad er så en god score på Terra Nova-testen?

Scorer spænder fra 0 til 999. Tests skaleres separat og kan ikke sammenlignes på tværs af testede områder. vægt Scorer forventes at stige med hvert klassetrin. Normalkurveækvivalent: Middelværdien, tilstanden og medianen for dette prøve er 50.

Udover ovenstående, hvad er CSI-score i Terra Nova? TerraNova InView-test Scorer Du vil også modtage en CSI (Cognitive Skills Index), der giver en måling af dit barns overordnede akademiske evner, baseret på de kognitive færdigheder vurderet med denne test. Det CSI har et loft på 141, et gennemsnit på 100 og en standardafvigelse på 16.

Heraf, hvordan læser jeg mine Terra Nova-resultater?

Fagområde Scorer Til bedre forstå Terra Nova-score , først Læs over alle dit barns scoringer for hvert af fagområderne. Hvert af disse emneområder scoringer vil blive rapporteret som et percentiltal. For eksempel kan dit barn have scoret i 89. percentilen for læsning og i 70. percentilen for matematik.

Hvor lang tid tager det at få Terra Nova-resultater?

Ja. Det IOWA Form E, CAT og TerraNova tests er scoret inden for 2 uger efter at de er blevet behandlet, efter de ankommer tilbage til vores kontorer, men hvis du har brug for din test resultater hurtigere, vi gør tilbyde 24-timers fremskyndet scoring for $25.

Anbefalede: