Hvor lang er Terra Nova-testen?
Hvor lang er Terra Nova-testen?

Video: Hvor lang er Terra Nova-testen?

Video: Hvor lang er Terra Nova-testen?
Video: TerraNova Test Overview - TestingMom.com 2024, Kan
Anonim

Ja, den TerraNova /CAT 6 er en tidsindstillet prøve og tager fra halvanden time til fem og en halv times faktisk arbejdstid for eleverne at gennemføre, afhængigt af klassetrin og prøve taget.

Også spurgt, hvor lang tid tager det at få Terra Nova-resultater?

Ja. Det IOWA Form E, CAT og TerraNova tests er scoret inden for 2 uger efter at de er blevet behandlet, efter de ankommer tilbage til vores kontorer, men hvis du har brug for din test resultater hurtigere, vi gør tilbyde 24-timers fremskyndet scoring for $25.

Udover ovenstående, hvad er en god score på Terra Nova-testen? Scorer spænder fra 0 til 999. Tests skaleres separat og kan ikke sammenlignes på tværs af testede områder. vægt Scorer forventes at stige med hvert klassetrin. Normalkurveækvivalent: Middelværdien, tilstanden og medianen for dette prøve er 50.

Heri, er Terra Nova-testen svær?

Scoring i TerraNova test er ikke meget svært . Som dette prøve tages midt på året, så eleven er i kontakt med undersøgelser, og hvis alle lærerressourcer og lærerarbejdsark er tilgængelige, så topper dette prøve er ikke et stort problem. På grund af dette prøve , studiekompetencer opnås også af den studerende.

Hvordan læser du Terra Nova resultater?

Emneområdescore For bedre at forstå Terra Nova scoringer, først Læs over alle dit barns score for hvert af fagområderne. Hver af disse fagområdescores vil blive rapporteret som et percentiltal. For eksempel kan dit barn have scoret i 89. percentilen for læsning og i 70. percentilen for matematik.

Anbefalede: