Hvad er formålet med Terra Nova-testen?
Hvad er formålet med Terra Nova-testen?

Video: Hvad er formålet med Terra Nova-testen?

Video: Hvad er formålet med Terra Nova-testen?
Video: Terra nova laser competition 1 Tent. How to put it up and down quickly. 2024, Kan
Anonim

TerraNova ( prøve ) TerraNova er en række standardiserede præstationstests, der bruges i USA, designet til at vurdere elevernes præstationer i K-12 inden for læsning, sprogkunst, matematik, naturvidenskab, samfundsfag, ordforråd, stavning og andre områder. Det prøve serien er udgivet af CTB/McGraw-Hill.

Hvad er i denne forbindelse en god score på Terra Nova-testen?

Scorer spænder fra 0 til 999. Tests skaleres separat og kan ikke sammenlignes på tværs af testede områder. vægt Scorer forventes at stige med hvert klassetrin. Normalkurveækvivalent: Middelværdien, tilstanden og medianen for dette prøve er 50.

Man kan også spørge, hvor lang tid tager det at få Terra Nova resultater? Ja. Det IOWA Form E, CAT og TerraNova tests er scoret inden for 2 uger efter at de er blevet behandlet, efter de ankommer tilbage til vores kontorer, men hvis du har brug for din test resultater hurtigere, vi gør tilbyde 24-timers fremskyndet scoring for $25.

Ved også, hvor mange elever tager Terra Nova-testen?

Det TerraNova , Second Edition, kendt som CAT 6 er den 6. udgave af California Achievement Prøve . Den tester K-12 studerende inden for områderne Læsning (K-12. klasse), Sprog (K-12. klasse), Matematik (K.-12. klasse), Samfundsfag (1.-12. klasse) og Naturvidenskab (1.-12. klasse). Den er tilgængelig i komplet batteri eller undersøgelsesform.

Hvordan læser du Terra Nova resultater?

Emneområdescore For bedre at forstå Terra Nova scoringer, først Læs over alle dit barns score for hvert af fagområderne. Hver af disse fagområdescores vil blive rapporteret som et percentiltal. For eksempel kan dit barn have scoret i 89. percentilen for læsning og i 70. percentilen for matematik.

Anbefalede: