Hvor mange elever tager Terra Nova-testen?
Hvor mange elever tager Terra Nova-testen?

Video: Hvor mange elever tager Terra Nova-testen?

Video: Hvor mange elever tager Terra Nova-testen?
Video: TerraNova Test Overview - TestingMom.com 2024, April
Anonim

Det TerraNova , Second Edition, kendt som CAT 6 er den 6. udgave af California Achievement Prøve . Den tester K-12 studerende inden for områderne Læsning (K-12. klasse), Sprog (K-12. klasse), Matematik (K.-12. klasse), Samfundsfag (1.-12. klasse) og Naturvidenskab (1.-12. klasse). Den er tilgængelig i komplet batteri eller undersøgelsesform.

Hvad er derfor en god score på Terra Nova-testen?

Scorer spænder fra 0 til 999. Tests skaleres separat og kan ikke sammenlignes på tværs af testede områder. vægt Scorer forventes at stige med hvert klassetrin. Normalkurveækvivalent: Middelværdien, tilstanden og medianen for dette prøve er 50.

Man kan også spørge, hvordan læser man Terra Nova resultater? Emneområdescore For bedre at forstå Terra Nova scoringer, først Læs over alle dit barns score for hvert af fagområderne. Hver af disse fagområdescores vil blive rapporteret som et percentiltal. For eksempel kan dit barn have scoret i 89. percentilen for læsning og i 70. percentilen for matematik.

Ligeledes er Terra Nova-testen svær?

Scoring i TerraNova test er ikke meget svært . Som dette prøve tages midt på året, så eleven er i kontakt med undersøgelser, og hvis alle lærerressourcer og lærerarbejdsark er tilgængelige, så topper dette prøve er ikke et stort problem. På grund af dette prøve , studiekompetencer opnås også af den studerende.

Hvad er Terra Nova test for 2. klasse?

Terra Nova 2. klasses praksis Spørgsmål. Det TerraNova test fungerer som en præstation prøve der administreres til studerende i karakterer K-12. Det prøve måler specifikke færdighedskriterier såsom præstationer inden for læsning, sprogkunst, matematik, naturvidenskab, samfundsfag, ordforråd og stavning.

Anbefalede: