Hvad er sætningen med hovedet i skyerne?
Hvad er sætningen med hovedet i skyerne?

Video: Hvad er sætningen med hovedet i skyerne?

Video: Hvad er sætningen med hovedet i skyerne?
Video: SJOVE DANSKE KLIP 2024, Kan
Anonim

Regeringen har sin hovedet i skyerne når det kommer til oprørerne. Han er ikke rigtig til dette job; han har sit hovedet i skyerne . Det meste af tiden har hun hende hovedet i skyerne.

Også at vide er, hvad det vil sige at have hovedet i skyerne?

har (en sin) hovedet i skyerne At være upraktisk, afsides eller fantasifuld, ofte til det punkt, at det er meget uhensigtsmæssigt eller kontraproduktivt. Han har hans hovedet i skyerne mens resten af os prøver at finde ud af, hvordan vi løser dette! Min datter altid har hende hovedet i skyerne da hun går hjem fra skole.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder hoved i skyen fødder på jorden? At have din hovedet i skyerne handler om at give dig selv lov til at drømme og drømme stort. Når du tillader dig selv at drømme stort, så behold din fødderne på jorden ved at komme med bevidste og passende handlinger for at komme videre med dine mål, selvom du er bange og ikke sikker på, hvordan tingene vil gå.

Man kan også spørge, er hovedet i skyerne en metafor?

Skyer få trækkraft som en metafor fordi de bogstaveligt talt er formskiftere. Som et resultat kan de stå for mange forskellige kulturelle troper. Skyer som metaforer peber vores sprog: hver Sky har en sølv foring, jeg er på Sky ni, hans hoved er i skyer , der er mørke skyer i horisonten.

Hvad betyder Cloud 9?

Navneord. i den syvende himmel (utallige) (idiomatisk) Ofte i sætningen på i den syvende himmel : en tilstand af lyksalighed, opstemthed eller lykke. Han var på i den syvende himmel i dage efter, at hun gik med til at gifte sig med ham. (idiomatisk, muligvis ikke-standard) En tilstand af fantastisk eller upraktisk drøm eller tænkning.

Anbefalede: