Hvad er en GDI sorority?
Hvad er en GDI sorority?

Video: Hvad er en GDI sorority?

Video: Hvad er en GDI sorority?
Video: GREEKS VS GDI'S 2024, April
Anonim

GDI : (God Damn Independent). En universitetsstuderende, der ikke er aktiv eller et løfte til en bestemt sorority eller broderskab. Det GDI har enten valgt ikke at tilslutte sig grækerne eller måske skyndte sig og ikke lovede.

Deraf, hvad betyder en GDI?

GDI står for "God Damn Independent" - en person, der ikke er tilknyttet et græsk kapitel. Mange GDI'er bruger udtrykket til stolt at hævde deres ikke-tilknyttede status. Hvad gør "lover" en græsk organisation betyde ? "Pladging" er en græsk organisations version af skærsilden.

Man kan også spørge, hvad er en sorority crush party? crush fest (flertal knuse fester ) A parti i en sorority eller broderskab, hvor hvert medlem inviterer en eller flere knuser (mennesker de er tiltrukket af), som i første omgang ikke ved, hvilken person der inviterede dem.

Ved også, hvad en ikke-græsk person kaldes?

Xenos ( græsk : ξένος, xénos, flertal xenoi) er et ord, der bruges i græsk sprog fra Homer og frem. Den mest standard definition er "fremmed".

Hvad er en formel for et sorority?

EN foreningsformelle er dybest set en variation af bal planlagt af neurotiske 20-årige, men med ekstra sex og sprut. Ingen mand nyder nogensinde virkelig disse begivenheder, uanset hvad han får sin date til at tro.

Anbefalede: