Hvordan monterer du toiletskabsbolte?
Hvordan monterer du toiletskabsbolte?

Video: Hvordan monterer du toiletskabsbolte?

Video: Hvordan monterer du toiletskabsbolte?
Video: Hvordan monterer du Hylofit? 2024, Kan
Anonim

Hold toilet oprejst over flange og vejlede bolte gennem hullerne i bunden, mens du sænker den på plads. Når den er på gulvet, skal du trykke ned på den skål at komprimere voksringen. Placer en plastikhætteholder og en metalskive over hver Bolt . Skrue på møtrikken og spænd den så meget du kan med hånden.

I betragtning af dette, hvor stramme skal bolte være på et toilet?

Det toiletbolte skal ikke blive overstrammet, men de bør være tæt . Hvis du hører lyden af metal på porcelæn, skal du stoppe med at stramme. Men hvis du stadig føler bolte strammer mod voksringen, fortsæt.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan et toilet fastgøres til gulvet? Gået i stykker Toilet Flange forårsager rokkering Toilet I stedet er de sikker til en toilet flange. Tænk på denne flange som en stærk metal- eller plastring. Det er dette stykke, der er boltet til etage , og også nogle gange sikret til afløbsrøret kaldet "bøjning", som er lavet af robust jern.

Hvordan er et toilet i denne forbindelse forankret til gulvet?

Toilet anker bolte holder din toilet til etage og hold den forbundet med flangen, som er åbningen til affaldsledningen. Fugt omkring bunden af toilet kan korrodere anker bolte. Hold bolten stille, mens du drejer møtrikken mod uret.

Hvordan udskifter man voksringen og boltene på et toilet?

Brug en spartel til at skrabe så meget af det gamle væk voks ring som du kan fra flangen, en rørfitting, hvor den toilet monteres på gulvet og rundt om toilet dræne. Fjern eventuelt snavs, glat og tør overfladerne, og fjern de to bolte fra flangen. Se nøje på flangens tilstand.

Anbefalede: