Er Harvard en farlig skole?
Er Harvard en farlig skole?

Video: Er Harvard en farlig skole?

Video: Er Harvard en farlig skole?
Video: Правосудие: что делать правильно? Эпизод 01 "НРАВСТВЕННАЯ СТОРОНА УБИЙСТВА" 2024, Kan
Anonim

Harvard Universitet rapporterede 190 sikkerhedsrelaterede hændelser, der involverede studerende, mens de var på campus i 2018. Ud af de 4, 210 gymnasier og universiteter, der rapporterede kriminalitet og sikkerhedsdata, rapporterede 3, 781 af dem færre hændelser end dette. Baseret på en elevgruppe på 31.120, der svarer til omkring 6,11 rapporter pr. tusinde studerende.

I betragtning af dette, er Harvard i et sikkert område?

Harvard er et farligt sted. Cambridge er ikke sikker . Selv de frodige, grønne plæner af Harvard Yard er ophørt med at være et fristed for kriminalitet. Ifølge Federal Bureau of Investigation's Uniform Crime Reporting Program var Cambridge niende i voldelig kriminalitet i Massachusetts i 1995.

Ligeledes er Stanford bedre end Harvard? Stanford er en boble mere end Harvard . Harvard er større med finansiering og fakultet i de fleste afdelinger og er klassisk stærk inden for naturvidenskab (matematik, biologi, fysik, kemi), mens Stanford er mere anvendt (CS, elektroteknik). Men nogle gange er større ikke bedre som bachelor.

Simpelthen, er Harvard sværere end Yale?

det er sværere at indrømme til Harvard Universitet end Yale Universitet. Harvard Universitetet har en højere indsendt SAT-score (1.520) end Yale Universitet (1, 515). Yale Universitetet har en højere indsendt ACT-score (101) end Harvard Universitet (101).

Er Harvard Square sikkert om natten?

Prøv at slentre Charles Street på Beacon Hill kl nat , bare smuk, og gå langs de offentlige haver. Undgå i hvert fald at køre rundt, og også hvis du tager dig god tid, kan du bare gå og ikke bruge T'et i den centrale by. Også Harvard Square er sikker når som helst.

Anbefalede: