Hvad er forskellen mellem en sekt og en religion?
Hvad er forskellen mellem en sekt og en religion?

Video: Hvad er forskellen mellem en sekt og en religion?

Video: Hvad er forskellen mellem en sekt og en religion?
Video: Как сделать самому святую живую воду? 2024, Kan
Anonim

Oprindeligt besvaret: Hvad er forskellen mellem -en religion og en sekt ? Teknisk set, en religion er et overordnet filosofisk trossystem, mens en sekt er undergruppe, der har et distinkt og idiosynkratisk filosofisk perspektiv inden for dette system.

Heraf, hvad er en sektreligion?

EN sekt er en gruppe mennesker, der bryder væk fra en størres praksis eller overbevisning religiøs pålydende eller religiøs bevægelse. Begrebet sekt bruges ofte af samfundet til at antyde negative kvaliteter, undtagen i Indien eller andre regioner, hvor forskellige traditioner, eller sekter , er en del af den offentlige kultur.

Og hvad er en sekt i islam? Sunni islam er opdelt i fire hovedskoler for jura, nemlig Hanafi, Maliki, Shafi'i, Hanbali. Shia islam , på den anden side er adskilt i tre store sekter : Twelvers, Ismailis og Zaydis.

Hvad er de forskellige religionssekter, hvis man holder dette i øjesyn?

Udtrykket henviser til forskellige kristen trosretninger (for eksempel østortodokse, romersk-katolske og de mange varianter af protestantisme). Det bruges også til at beskrive de fire store grene af jødedommen (ortodokse, konservative, reformer og rekonstruktionister).

Hvad er de 3 hovedgrene af kristendommen?

Typer af Kristendom Kristendom er bredt opdelt i tre grene : Katolsk, protestantisk og (øst)ortodoks. Den katolske afdeling er styret af paven og katolske biskopper rundt om i verden.

Anbefalede: