Er Laguna Niguel et godt sted at bo?
Er Laguna Niguel et godt sted at bo?

Video: Er Laguna Niguel et godt sted at bo?

Video: Er Laguna Niguel et godt sted at bo?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний) 2024, Kan
Anonim

Laguna Niguel er det perfekte sted at bo , fordi det er billigere at Direkte ved dengang strandhjem, og det er stadig meget tæt på. Meget sikkert område, ekstremt lav kriminalitet og familieorienteret. Byen har en YMCA, hvor folk kan lave en masse ting, og de holder også begivenheder og koncerter!

Er Laguna Niguel tilsvarende et rigt kvarter?

Med en befolkning på 66, 334 personer og 14 vælgere kvarterer , Laguna Niguel er det 132. største samfund i Californien. Laguna Niguel boligpriserne er ikke kun blandt de dyreste i Californien, men LagunaNiguel fast ejendom er også konsekvent blandt de dyreste i Amerika.

Ligeledes er Laguna Beach et dejligt sted at bo? Laguna Strand er i Orange County og er en af de bedste steder at bo i Californien. Levende i Laguna Strand tilbyder beboere en forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. Mange pensionister Direkte i Lagunastrand og beboere har en tendens til at være konservative.

Hvad er Laguna Niguel kendt for i forhold til dette?

Laguna Niguel har en median husstandsindkomst 31 procent over Orange County-gennemsnittet og næsten det dobbelte af gennemsnittet i USA. det er kendt for dets milde kystklima, lave kriminalitet, og dets talrige parker og offentlige stier.

Hvor meget koster det at bo i Laguna Woods?

3211 Via Buena Vis Unit C

LEVEOMKOSTNINGER Laguna Woods USA
Boliger 196.9 100
Median boligomkostninger $375, 900 $219, 700
Hjælpeprogrammer 101.5 100
Transport 122.5 100

Anbefalede: