Indholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Pulaski County Arkansas?
Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Pulaski County Arkansas?

Video: Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Pulaski County Arkansas?

Video: Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Pulaski County Arkansas?
Video: University of Arkansas – Pulaski Technical College 2024, Kan
Anonim

For at opnå en ægteskabstilladelse i Little Rock, skal du betale ægteskabstilladelse gebyr på $60,00. Du kan betale gebyret kontant eller med kreditkort. Det Pulaski County Kontoret accepterer ikke personlige checks.

Desuden, hvor lang tid tager det at få en ægteskabslicens i Arkansas?

Du har 60 dage fra udstedelsesdatoen for at bruge eller returnere ægteskabslicensen til det amtsretshus, hvor du ansøgte. Du behøver ikke bevis for ophold eller en medicinsk/blodprøve for at få en Arkansas ægteskabslicens.

På samme måde, hvilke dokumenter har du brug for for at blive gift i Arkansas? Berettigede par, der ønsker at blive gift i Arkansas, skal møde personligt op på deres lokale amtskontor med et gyldigt id (kørekort, statsudstedt id, pas, militær-id, indisk kort eller original fødselsattest ). Udgiften til en ægteskabstilladelse er $60,00 (kontanter eller kredit accepteret).

Hvordan får jeg heri en bekræftet kopi af min ægteskabslicens i Arkansas?

Tillad venligst 10-14 dage til behandling, ud over leveringstiden for post

  1. Walk-in: Du kan bestille en bekræftet kopi af ægteskabsjournalen ved at komme til Arkansas Department of Healths vitale journalkontor.
  2. Telefon: Du kan bestille en kopi af ægteskabet via telefon gratis på (866) 209-9482.

Hvor får jeg bekræftet kopi af ægteskabslicens?

For en certificeret kopi af din vielsesattest , kontakt den vitale optegnelser kontor i den stat, hvor du var gift. Du finder instruktioner om, hvordan du anmodning -en kopi og oplysninger om eventuelle gebyrer.

Anbefalede: