Indholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Monroe County NY?
Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Monroe County NY?

Video: Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Monroe County NY?

Video: Hvordan får jeg en ægteskabslicens i Monroe County NY?
Video: Concealed Carry permit - Monroe County, NY 2024, Kan
Anonim

For at fuldføre ansøgningen om en ægteskabslicens skal et par:

  1. Både du og din påtænkte ægtefælle skal møde på kontoret Rochester Byfoged personligt, sammen og på samme tid for at opnå en ægteskabstilladelse .
  2. Din billedidentifikationsdokumentation skal være aktuel og gyldig.

Bare så, hvor får jeg en bekræftet kopi af min ægteskabslicens?

For en certificeret kopi af din vielsesattest , kontakt den vitale optegnelser kontor i den stat, hvor du var gift. Du finder instruktioner om, hvordan du anmodning -en kopi og oplysninger om eventuelle gebyrer.

Derudover, hvor meget koster det at blive gift i retsbygningen i NY? Hvis du ansøger om en ægteskab licens i New York City, gebyret er $35. Hvis du ansøger om en ægteskab licens et andet sted i staten New York, er gebyret $40. staten New York kræver alle personer, der har til hensigt blive gift at ansøge om og opnå en ægteskab licens fra enhver by- eller byskriverkontor.

Også for at vide, hvordan får jeg en kopi af min NY ægteskabslicens?

Til kopier af ægteskabslicenser udstedt hvor som helst i New York Stat undtagen New York City, en certificeret kopi af ægteskab journal kan fås på kontoret for den by- eller byskriver, der har udstedt licens , eller fra New York State Department of Health.

Hvor lang tid tager det at få en ægteskabslicens i staten NY?

Modtag ægteskabsbeviset som snart som det Ansøgning er komplet. Efter dig få din ægteskabstilladelse , du har 60 kalenderdage til at gennemføre ægteskabet ceremoni. Det tælleperiode begynder en dag efter udstedelse. Militært personel kan have 180 dage til blive gift.

Anbefalede: