Indholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg en ægteskabslicens i San Mateo County?
Hvordan får jeg en ægteskabslicens i San Mateo County?

Video: Hvordan får jeg en ægteskabslicens i San Mateo County?

Video: Hvordan får jeg en ægteskabslicens i San Mateo County?
Video: San Mateo County 2021 Fire Season Outlook 2024, Kan
Anonim

Du kan gå til San Mateo County Kontoret for at ansøge om din ægteskabstilladelse . Det San Mateo County Fuldmægtigens kontor ligger på første sal i 555 Amt Center, Redwood City, Californien. Ved Amt Ekspedients kontor, udfylder du ægteskabstilladelse ansøgning og betale et gebyr.

Hvordan bliver jeg på denne måde gift i San Mateo County?

Du er måske gift af en præst, rabbiner, minister eller anden autoriseret person efter eget valg, eller af en stedfortræder Ægteskab Kommissær ved en borgerlig ceremoni i Amt Kontorist Kapel. Efter ceremonien, den afsluttede ægteskab licens skal returneres til Amt Ekspedientkontor til optagelse inden for 10 dage.

For det andet, skal jeg lave en aftale om ægteskabstilladelse? Du kan endda prøve at lav en aftale før du møder op, så du ikke gør det har at vente for længe. Du og din nærstående skal begge være til stede på tidspunktet for ægteskabstilladelse Ansøgning. Typisk vil du dog brug for en chaufførs licens eller pas, men du kan også brug for en fødsel certifikat.

Ved også, hvor får du en kopi af din ægteskabslicens?

Få en Kopi af din Vielsesattest For en certificeret kopi af din vielsesattest , kontakt den vitale optegnelser kontor i den stat, hvor du var gift. Du finder instruktioner om, hvordan du anmodning -en kopi og oplysninger om eventuelle gebyrer.

Hvordan får jeg en kopi af min vielsesattest Californien?

For at anmode om en kopi af en offentlig ægteskabsjournal online: Besøg www.vitalchek.com

  1. Følg venligst instruktionerne på Vitalcheks websted.
  2. De, der ikke er autoriseret, kan modtage en informationsbekræftet kopi.

Anbefalede: