Hvad er et eksempel på etnisk religion?
Hvad er et eksempel på etnisk religion?

Video: Hvad er et eksempel på etnisk religion?

Video: Hvad er et eksempel på etnisk religion?
Video: Eksamen religion C 2024, April
Anonim

Nogle etniske religioner omfatter jødernes jødedom, walisernes druidisme, grækernes hellenisme, druserne religion af druserne, alawiternes alawisme, aleviternes alevitisme, mandæernes mandæisme, yazidiernes yazidisme, kinesisk folk religion af Han-kineserne, Punjabis Sikhisme, Japanernes Shinto og

Når man tager dette i betragtning, hvad er nogle eksempler på etniske religioner?

Etniske religioner Forsøg ikke at appellere til alle mennesker, men kun én gruppe, måske i én lokalitet eller inden for én etnicitet . Jødedommen og Hinduismen er to prime eksempler på etniske religioner . Hinduisme er det største etnisk religion og verdens tredjestørste religion med omkring 1 milliard tilhængere.

er buddhisme en etnisk religion? I modsætning til anden universalisering religioner , buddhisme har den unikke kvalitet af mulig ikke-eksklusiv overholdelse, hvilket betyder, at tilhængere også kan praktisere andre religioner i forbindelse med buddhisme . Dette er ofte sideløbende med etniske religioner , især i Kina og Japan.

Er hindu så en etnisk religion?

hinduisme er en polyteistisk, etnisk religion , hovedsageligt koncentreret i Indien. hinduisme er også til stede i Nepal og Bangladesh. Det har en ukendt oprindelse, men elementer menes at have udviklet sig i Indusdalen (Rubenstein 199).

På hvilke måder er jødedommen en etnisk religion?

Jødedommen er ikke en etnicitet men a religion men det er religion af det jødiske folk og er ikke åben for ikke-jøder. Hvis nogen ikke er født jøde, skal de formelt konvertere til religion at blive jøde. Ved at vedtage religion , bliver konvertiten også "etnisk jødisk".

Anbefalede: