Indholdsfortegnelse:

Hvad er en Stanine-skala?
Hvad er en Stanine-skala?

Video: Hvad er en Stanine-skala?

Video: Hvad er en Stanine-skala?
Video: Stanine Scores Part 1 2024, Kan
Anonim

EN stanine (“standard ni”) score er en måde at vægt scorer på ni point vægt . Det kan bruges til at konvertere ethvert testresultat til et enkeltcifret resultat. Men hvor en standardnormalfordeling har et gennemsnit på 0 og en standardafvigelse på 1, staniner har et gennemsnit på 5 og en standardafvigelse på 2.

Hvordan beregnes Stanine-scoringer i overensstemmelse hermed?

Beregning af Stanine Scores

  1. De første 4 % af rangerede scores (råscore 351-354) vil få en stanine-score på 1.
  2. De næste 7 % af rangerede scores (råscore 356-365) vil få en stanine-score på 2.
  3. De næste 12 % af rangerede scores (råscore 366-384) vil få en stanine-score på 3.

hvad er en god Stanine-score på ISEE? Altså gennemsnittet JEG SER testtager har en percentilplacering på 50 procent og en stanine score af 5. Scorer /percentiler højere end dette er over gennemsnittet, og scoringer lavere er under gennemsnittet. Lidt over halvdelen (54%) af de studerende, der tager JEG SER modtage en af de midterste scoringer af 4-6.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad Stanine mener i matematik?

Stanines i Matematik I matematik , a stanine er en måde at skalere testresultater på. Det betyde ( gennemsnit ) er altid 5 med en standardafvigelse på to. En standardafvigelse er et mål for spredning eller variation i fordelingen af et datasæt. Stanines er heltal og kan bruges til at konvertere en testscore til et enkelt ciffer.

Hvad er den højeste Stanine?

EN stanine er en score på en ni-enhedsskala fra 1 til 9, hvor en score på 5 beskriver den gennemsnitlige præstation. Det højeste stanine er 9; den laveste er 1. Stanines er baseret på det tidligere beskrevne scoremønster.

Anbefalede: