Hvad betyder en Stanine-score på 4?
Hvad betyder en Stanine-score på 4?

Video: Hvad betyder en Stanine-score på 4?

Video: Hvad betyder en Stanine-score på 4?
Video: Stanine Scores Part 1 2024, Kan
Anonim

En stanine-score spænder fra en lav på 1 til en høj af 9; derfor navnet "stanine". For eksempel en stanine-score på 1, 2 eller 3 er under gennemsnittet; 4, 5 eller 6 er gennemsnitlig; og 7 , 8 eller 9 er over gennemsnit . Det stanine score viser det generelle præstationsniveau for et barn under gennemsnittet, gennemsnittet eller over gennemsnittet.

Hvad er så en Stanine-score?

EN stanine ("standard ni") score er en måde at skalere på scoringer på en ni-trins skala. Det kan bruges til at konvertere enhver test score til et enkeltcifret score . Men hvor en standardnormalfordeling har et gennemsnit på 0 og en standardafvigelse på 1, staniner har et gennemsnit på 5 og en standardafvigelse på 2.

Desuden, hvordan får jeg min Stanine-score? Beregning af Stanine Scores

  1. De første 4 % af rangerede scores (råscore 351-354) vil få en stanine-score på 1.
  2. De næste 7 % af rangerede scores (råscore 356-365) vil få en stanine-score på 2.
  3. De næste 12 % af rangerede scores (råscore 366-384) vil få en stanine-score på 3.

Og hvad betyder fjerde Stanine?

Det her midler at hvis den sammensatte score på en standardiseret test såsom CAT er på 24. percentilen eller bedre, er scoren i 4. stanine eller bedre. Hvis du har glemt, hvad en percentil er, er den 24. percentil midler den særlige observation er højere end 24 procent af befolkningen.

Hvad indikerer en Stanine-score på 6?

EN stanine score kan være et hvilket som helst tal mellem 1 og 9 (inklusive). Typisk siges en person at være "gennemsnitlig" (dvs. i nærheden af betyde ) hvis hans/hende stanine score er en 4, 5 eller 6 . Stanine scorer på 7 eller 8 fortolkes normalt som angiver præstation "over gennemsnittet".

Anbefalede: