Hvad skete der med Lucky Spencer på General Hospital?
Hvad skete der med Lucky Spencer på General Hospital?

Video: Hvad skete der med Lucky Spencer på General Hospital?

Video: Hvad skete der med Lucky Spencer på General Hospital?
Video: GH - Jonathan Jackson As Lucky Spencer - 2010 - p.20 2024, April
Anonim

Lucky's verden blev knust, da Nikolas udbrød, at Luke havde voldtaget Laura for år siden, før de blev gift, og han konfronterede sin far vredt. I næsten et år troede alle Heldig var omkommet, indtil Faison afslørede, at han var i live.

På samme måde bliver det spurgt, hvornår forlod Lucky General Hospital?

Jonathan Jackson, der spiller hovedrollen som Avery Barkley i Nashville, vender (midlertidigt) tilbage til sine sæbeoperarødder! Jackson, der spillede Heldig Spencer på ABC's Almenhospital fra 1993 til 2011, er tilbage i showet for at hjælpe med at sige farvel til skuespilleren Anthony Geary, der har spillet Lucky's far Luke Spencer i over 30 år.

Efterfølgende er spørgsmålet, om Lucky vender tilbage til General Hospital 2019? Selvom GH nyheder ikke har bekræftet Vend tilbage af Heldig Spencer, det ser ud til at være det mest logiske tidspunkt for karakteren at gøre sig til stede i Port Charles i denne vigtige tid med sin familie, nu hvor Nikolas er i live.

hvad skete der med Luke Spencer på General Hospital?

Luke Spencer var fast inventar på GENERELT HOSPITAL i så mange år, at hans tab stadig mærkes af fans den dag i dag. Kastet overbord, Luke blev formodet død, men han dukkede op igen og gik på flugt med Laura.

Er Lucky død på General Hospital?

Heldig Spencer er en fiktiv karakter fra ABC Daytime sæbeoperaen, Almenhospital . Han er søn af det legendariske superpar, Luke og Laura Spencer, spillet af Anthony Geary og Genie Francis. Heldig er kidnappet og formodet død i 1999, og vender tilbage hjernevasket i 2000.

Anbefalede: