Hvad tester Beery VMI?
Hvad tester Beery VMI?

Video: Hvad tester Beery VMI?

Video: Hvad tester Beery VMI?
Video: OT Rex - Оценка и использование Beery VMI 2024, April
Anonim

Det Beery - Buktenica test , også kendt som udviklingsmæssigt Prøve af visuel-motorisk integration eller VMI , er designet til at identificere mangler i visuel perception, finmotorik og hånd-øje koordination.

I overensstemmelse hermed, hvad er Beery VMI-vurderingen?

Beery VMI er en non-verbal vurdering, der hjælper med at vurdere, i hvilket omfang individer kan integrere deres visuel og motoriske evner. Brug Beery VMI med personer med forskellig miljømæssig, uddannelsesmæssig og sproglig baggrund.

Er Beery VMI på samme måde en standardiseret vurdering? Det Beery VMI er blandt de få psykologiske vurderinger der giver standard score så lavt som 2 år. Som en kulturfri, non-verbal vurdering , det Beery VMI er nyttig med personer med forskellig miljømæssig, uddannelsesmæssig og sproglig baggrund.

Udover dette, hvem kan administrere Beery VMI?

Mens det primært bruges til små børn, er det Beery VMI kan også være administreres til unge og voksne. Den sjette udgave er fortsat fokuseret på førskoleundervisning og tilbyder nye normer for alderen 2 til 18. (Voksennormer for 19 år og ældre er ikke blevet opdateret).

Hvad er udviklingstest af visuel motorisk integration?

Udviklingstest af visuel – Motor integration , Sjette Udgave. VMI er en standardiseret, normreferencevurdering, der involverer kopiering af geometriske former, der bruges til at bestemme niveauet af integration mellem visuel og motor systemer hos mennesker i alle aldre.

Anbefalede: