Hvad er PAT'er til?
Hvad er PAT'er til?

Video: Hvad er PAT'er til?

Video: Hvad er PAT'er til?
Video: BRINGE. ODESSA. PRISER. SALO OLIEMALING. JANUAR. GAVE FRA ØRERINGE 2024, Kan
Anonim

Progressive Achievement Tests, almindeligvis kendt som PAT'er , er et af de vigtigste sæt af test, skoler bruger. PAT'er er multiple-choice test designet til at hjælpe lærere med at bestemme præstationsniveauer for elever i matematik, læseforståelse og ordforråd og lytteforståelse.

På samme måde kan man spørge, hvad er Pat-tests til?

Bærbart apparat afprøvning ( KLAPPE ) er det udtryk, der bruges til at beskrive undersøgelsen af elektriske apparater og udstyr for at sikre, at de er sikre at bruge. De fleste elektriske sikkerhedsfejl kan findes ved visuel undersøgelse, men nogle typer defekter kan kun findes af afprøvning.

Derudover, hvad er stanine6? EN stanine ("standard ni") score er en måde at skalere score på en ni-punkts skala. Men mens z-score og t-score kan udtrykkes med decimaler som 1,2 eller 3,25, staniner er altid positive hele tal fra 0 til 9.

Heri, er Alberta PAT'er obligatoriske?

De provinsielle præstationsprøver, eller PAT , bruges af provinsen til at vurdere skoler, lærere og elever. Det er testene dog ikke obligatorisk og studerende kan fravælge at skrive til eksamen.

Hvad er den højeste Stanine?

EN stanine er en score på en ni-enhedsskala fra 1 til 9, hvor en score på 5 beskriver den gennemsnitlige præstation. Det højeste stanine er 9; den laveste er 1. Stanines er baseret på det tidligere beskrevne scoremønster.

Anbefalede: