Kan Naruto kaste Rasenshuriken?
Kan Naruto kaste Rasenshuriken?

Video: Kan Naruto kaste Rasenshuriken?

Video: Kan Naruto kaste Rasenshuriken?
Video: Japan Expo - Junko Takeuchi (Japanese voice of Naruto) July 4, 2013 2024, Marts
Anonim

Mens du træner til Sage Mode, Naruto lært at kaste Rasenshuriken , hvilket tillod ham kun at skade sin modstander og ikke sig selv ved at holde sig uden for skadesradius. Det var ikke stabilt nok til at være smidt , så Naruto må bruge det som et nærkampsangreb som standardRasengan.

Med dette i øjesyn, hvilken episode kaster Naruto Rasenshuriken?

?·?????!, Fūton: Rasenshuriken !) er episode 88 af Naruto : Shippūdenanime.

hvad er den sværeste jutsu i Naruto? Rasenshuriken er den sværeste jutsu at mestre. Rasengan er den anden, fordi det er det højeste niveau af chakrashape-manipulation, der findes.

Ved også, er Rasenshuriken en forbudt jutsu?

Det er ikke typisk for stærke teknikker at være forbudt . Forbudt jutsu er ofte teknikker, der enten skader brugeren, kræver et offer (bortset fra kun Chakra) eller generelt er umoralsk. Tsunade erklærede i øvrigt Fuuton: Rasenshuriken som en forbudt jutsu efter at have set skaden, det forårsagede Narutos arm.

Hvad er stærkere rasengan eller Chidori?

Det Chidori er mere et snigmordervåben, meget alsidigt og dødbringende, mens Rasengan er dybest set bruteforce, som kan dræbe lige det samme som en chidori kan, men med mindre effektivitet. Så at sammenligne de to generelt med hensyn til deres anvendelser er dybest set unødvendigt, og det fører ingen steder hen.

Anbefalede: