Hvor lang tid tager det at få en vielsesattest i Alameda County?
Hvor lang tid tager det at få en vielsesattest i Alameda County?

Video: Hvor lang tid tager det at få en vielsesattest i Alameda County?

Video: Hvor lang tid tager det at få en vielsesattest i Alameda County?
Video: Hvem er den kuleste av deltakerne? | Kongen befaler | discovery+ Norge 2024, Marts
Anonim

Bemærk: Vielsesattester er tilgængelige cirka 2 uger efter at licensen er indgivet. Attester for ægteskaber før 1854 er ikke tilgængelige. Alameda County kan kun udstede en kopi af en vielsesattest, der er købt og registreret i Alameda County.

Heraf, hvordan får jeg en kopi af min vielsesattest i Alameda County?

Det ægteskabstilladelse er registreret på Amt Optagerens kontor i amt hvor er licens blev købt, og er en offentlig registrering. Enhver kan anmode om kopier af ægteskabstilladelse ved at indsende det påkrævede gebyr til Amt Optager.

For det andet, hvordan får jeg en kopi af min californiske vielsesattest? At erhverve en certificeret kopi af din Californien Fortrolig Ægteskabslicens du skal indsende det efter til det Amtsskriverkontoret i det Amt, der udstedte din bryllup licens : En Ansøgning til Ægteskab Optag (a kopi af dette "Pink Sheet" vil blive leveret sammen med dit ægteskabsbevis );

Hvordan får jeg så en ægteskabslicens i Alameda County?

Ægteskabslicenser er udstedt på: Alameda Amt Clerk-Recorder's Office, 1106 Madison Street, Oakland Ca 94607 eller 7600 Dublin Boulevard, Dublin, CA 94568. Det er ikke nødvendigt at bestille tid ansøge om ægteskabstilladelse . Anmodninger om ægteskabslicenser skal ske inden kl 16.00.

Hvor lang tid tager det at få en ægteskabslicens i Californien?

Du skal blot følge et par enkle trin før du kan gå ned ad gangen. Dette inkluderer at ansøge om en ægteskabstilladelse gennem din amtssekretærs kontor, lade en berettiget person stå for ceremonien og indlevere originalen ægteskabstilladelse med Amtsjournalisten inden for ti dage.

Anbefalede: