Hvornår blev Caritas grundlagt?
Hvornår blev Caritas grundlagt?

Video: Hvornår blev Caritas grundlagt?

Video: Hvornår blev Caritas grundlagt?
Video: Guldæblerne springer i Caritas-springvandet i København.wmv 2024, Kan
Anonim

9. november 1897, Tyskland

Hvad er så Caritas' mission?

Caritas fremmer en integreret menneskelig udvikling, så mennesker i de dårligst stillede og dårligst stillede samfund frit kan blomstre og leve i fred og værdighed. Vi arbejder for at sikre, at vores naturlige miljø forvaltes ansvarligt og bæredygtigt i hele den menneskelige families interesse.

Derudover, hvordan er Caritas forbundet med den katolske kirke? Caritas deler missionen med Kirke . Det er en bestilt service til samfundet. Inspireret af evangeliets værdier og katolsk Samfundsundervisning, Caritas reagerer på katastrofer, fremmer integreret menneskelig udvikling og fortaler for årsagerne til fattigdom og konflikt.

Udover dette, hvordan startede Caritas Australia?

Caritas begyndte i Australien i 1964 som Catholic Overseas Relief Committee (CORC). Dets oprindelige fokus var at uddele midler, som den katolske kirke havde modtaget til oversøisk nødhjælp fra FN's 'Frihed fra Hunger'-kampagne. I 1966 blev CORC kendt som australsk Katolsk nødhjælp (ACR).

Hvem har Caritas hjulpet?

Caritas Australien er det katolske agentur for international bistand og udvikling, der arbejder i Afrika, Asien, Latinamerika, Stillehavet og det oprindelige Australien. Caritas Australien er en del af Caritas Internationalis, som støtter nødhjælp og græsrodsprogrammer i over 200 lande og territorier.

Anbefalede: