Får lærerstuderende løn i Texas?
Får lærerstuderende løn i Texas?

Video: Får lærerstuderende løn i Texas?

Video: Får lærerstuderende løn i Texas?
Video: Teacher Salary Tag | Texas Teacher 2024, Kan
Anonim

Hvor meget gør -en Lærerstuderende gør i Texas ? Gennemsnitslønnen for en Lærerstuderende er $13,12 per time i Texas , hvilket er 14 % under landsgennemsnittet. Den typiske ansættelsestid for en Lærerstuderende er mindre end 1 år.

Bare så, hvor mange penge tjener lærere i Texas?

Den gennemsnitlige statsløn var omkring $53.335 i skoleåret 2017-18, ifølge nyligt frigivne data fra Texas Uddannelsesstyrelsen. Det sætter Texas tæt på midten af flokken i nationen for lærer løn, ifølge den seneste rapport fra Uddannelsesforbundet.

Derudover, hvor meget tjener lærerstuderende? Gennemsnitslønnen for en Lærerstuderende er 12,92 USD i timen i USA. Lønoverslag er baseret på 167 lønninger indsendt anonymt til Indeed af Elevlærer medarbejdere, brugere og indsamlet fra tidligere og nuværende jobannoncer på Indeed i de seneste 36 måneder.

Ved du også, bliver lærere godt betalt i Texas?

Gennemsnittet lærer løn i Texas var omkring $53.000 for skoleåret 2017-18, ifølge Texas Uddannelsesstyrelsen. I større distrikter, lærere tit tjene mere, som det er tilfældet for Brady Mayo, der underviser i forretningsprincipper på Bellaire High School i Houston for $66.000 om året.

Hvilken måned begynder lærerne at få løn?

Det betale cyklus begynder i august og slutter i juli det følgende år. Lærere er betalt på en 12- måned tidsplan. Tolv- måned medarbejdere modtager 26 checks om året.

Anbefalede: