Hvor mange point kan du få på den selektive tilmeldingstest?
Hvor mange point kan du få på den selektive tilmeldingstest?

Video: Hvor mange point kan du få på den selektive tilmeldingstest?

Video: Hvor mange point kan du få på den selektive tilmeldingstest?
Video: Hvor mange røykvarslere må man ha i et bolighus? 2024, Kan
Anonim

Pointsystemet

CPS bruger en 900 -pointsystem for selektiv tilmelding til gymnasieoptagelser baseret på tre faktorer: 300 point for syvende klassetrin: CPS tager kun hensyn til karakterer i læsning, matematik, naturfag og samfundsfag, når disse point beregnes. Studerende kan maksimalt tjene 75 point for hver klasse.

Bare så, hvad vil der være på den selektive tilmeldingstest?

Omkring Selektiv tilmeldingsprøve Det her eksamen er for studerende, der søger optagelse på en af ti Selektiv tilmelding Gymnasier, der har opnået mindst 24% i læsning og matematik på MAP prøve . Det vigtigste eksamensprøver 'kerneviden': læsning, sprog, ordforråd og matematik.

Man kan også spørge, hvordan man kommer ind i en selektiv indskrivning i gymnasiet? Til komme ind på en selektiv indskrivningsgymnasium , skal eleverne tre ting: gode karakterer i 7. klasse, en høj score på deres NWEA MAP-eksamen, og en høj score på Selektiv indskrivning Gymnasium Optagelsesprøve (SEHS). Hver af disse tre betegnelser er 300 point værd, med i alt 900 tilgængelige point.

Udover dette, hvor mange point skal du bruge for at komme ind i Payton?

Valgbare elever udtages på et pointsystem med max 900 point . Pointene er baseret på 7. klasses endelige karakterer, NWEA MAP-scores og optagelsestesten, hver med en værdi på maksimalt 300 point.

Ser gymnasierne på dine 8. klassetrin?

Gymnasierne ser ud ved en elevs 7 karakter testresultater, fremmøde og karakterer , så hvis en elev venter til 8. klasse at tænke på Gymnasium , kan det være for sent.

Anbefalede: