Hvad er loven om utilsigtet?
Hvad er loven om utilsigtet?

Video: Hvad er loven om utilsigtet?

Video: Hvad er loven om utilsigtet?
Video: Family Travel in Japan | Hot Springs! Beautiful Ocean! Nature! 2024, Kan
Anonim

Det lov om utilsigtet konsekvenser, ofte citeret, men sjældent defineret, er, at handlinger fra mennesker - og især regering - altid har virkninger, der er uventede eller utilsigtet . Konceptet med utilsigtet konsekvenser er en af byggestenene i økonomi.

Følgelig, hvad er loven om utilsigtede konsekvenser eksempler?

En nation, for eksempel , kan forbyde abort på moralske grunde, selvom børn født som følge af politikken kan være uønskede og sandsynligvis være mere afhængige af staten. De uønskede børn er en utilsigtet konsekvens af forbud mod aborter, men ikke en uforudset.

Ved også, hvad er et andet ord for utilsigtede konsekvenser? uforståelighed, uforståelig, uforståelighed, uforståelig, utilsigtet , uforstærket, uforsætlig , utilsigtet, uinterkaleret, uudskiftelig.

Ved også, hvad er nogle utilsigtede konsekvenser af teknologi?

Industrialiseringen øgede vores levestandard, men har ført til meget forurening og velsagtens endda nogle sociale dårligdomme. Fordelene med internettet er for mange til at nævne, men viral misinformation, stor udhuling af privatlivets fred og samfundets aftagende tålmodighed som helhed var alle utilsigtede konsekvenser.

Hvad er forskellen mellem tilsigtede og utilsigtede konsekvenser?

Tilsigtede konsekvenser : Det er de resultater, der ikke kun er ønskværdige, men også eftertragtede i udviklingen af en energipolitik. Når vi taler om utilsigtede konsekvenser , vi refererer normalt til en negativ, uforudset følge af et tilsyneladende velmenende politikdesign.

Anbefalede: