Hvor koldt er Neptun i Kelvin?
Hvor koldt er Neptun i Kelvin?

Video: Hvor koldt er Neptun i Kelvin?

Video: Hvor koldt er Neptun i Kelvin?
Video: Беспроводная система СКПВ Neptun: обзор, настройка, подключение 2024, Kan
Anonim

I sin kerne når Neptun temperaturer på op til 7273 K ( 7000 °C ; 12632 °F ), som kan sammenlignes med Solens overflade. De enorme temperaturforskelle mellem Neptuns centrum og dens overflade skaber enorme vindstorme, som kan nå helt op på 2.100 km/t, hvilket gør dem til de hurtigste i solsystemet.

I betragtning af dette, hvor kold kan Neptun blive?

Neptun har det vildeste og mærkeligste vejr i hele solsystemet. Det har enorme storme med ekstremt kraftig vind. Dens atmosfære har mørke pletter, som kommer og går, og lyse cirrus-lignende skyer, der ændrer sig hurtigt. Neptun har en gennemsnitstemperatur på -353 Fahrenheit (-214 Celsius).

Ved også, hvad er den koldeste Neptun nogensinde har været? Triton, Neptuns største satellit, har det koldeste temperatur målt i vores solsystem ved -391 grader F.

For det andet, hvad er overfladetemperaturen på Neptun?

Gennemsnittet temperatur på Neptun er omkring minus 200 grader Celsius (minus 392 grader Fahrenheit). Neptun , den længst kendte planet i vores solsystem, er placeret omkring 30 gange længere væk fra solen, end Jorden er.

Hvorfor er Neptun så kold?

Neptuns atmosfæren består overvejende af brint og helium, med spor af metan for at skabe den blålige farve. I modsætning til de jordiske planeter, Neptun og de andre gasgiganter har stadig meget af den atmosfære, de havde ved deres dannelse. Men på trods af at den er den fjerneste planet, er den ikke den koldeste.

Anbefalede: