Er Poseidon og Neptun den samme person?
Er Poseidon og Neptun den samme person?

Video: Er Poseidon og Neptun den samme person?

Video: Er Poseidon og Neptun den samme person?
Video: А ВОТ ЭТО МНЕ НРАВИТСЯ! Aquatico Poseidon 2024, April
Anonim

Neptun er den gamle romerske havgud, og Poseidon er den græske havgud. De ligner skildringer, og nogle anser dem for at være samme gud med to forskellige navne. Mange mennesker tror, at romerne adopterede den græske gud Poseidon og skiftede navn til Neptun.

Så hvad er forskellen mellem Neptun og Poseidon?

I det væsentlige, Poseidon er den græske Neptun og Neptun er den romerske Poseidon . Dette ville være et spørgsmål om semantik, og der er mange fællestræk i både den græske gud og den romerske guds mytologi for at antyde deres ækvivalens. Begge strukturer havde en havets gud, en himlens gud og en underverdenens gud.

Ydermere, hvem er havets gud Poseidon eller Neptun? Neptun . Neptun er den romerske havets gud . Han er bror til Pluto og Jupiter. Han ligner meget Poseidon , den græske havets gud . Ofte forbundet med ferskvand, blev han først omtalt på romersk mytologi som værende forbundet med vand omkring 399 f. Kr.

Hvordan er Neptun tilsvarende relateret til Poseidon?

pˈtuːnus]) er guden for ferskvand og havet i romersk religion. Han er modstykket til den græske gud Poseidon . I den græsk-prægede tradition, Neptun er bror til Jupiter og Pluto; brødrene præsiderer over himlens, den jordiske verden og underverdenen.

Er Neptun søn af Poseidon?

Og du, Percy, er min favorit søn . Poseidon er den græske gud for havet, storme, jordskælv, tørke, oversvømmelser og heste. Han er søn af TitansKronos og Rhea, samt en af de tre store. Hans romerske modstykke er Neptun.

Anbefalede: