Hvor koldt bliver det på Mauna Kea?
Hvor koldt bliver det på Mauna Kea?

Video: Hvor koldt bliver det på Mauna Kea?

Video: Hvor koldt bliver det på Mauna Kea?
Video: Jam 4 Mauna Kea Worldwide! 2024, Kan
Anonim

Oversat fra Hawaii betyder Pu'u Hau Kea "bakke af hvid sne." Temperaturerne kan variere tredive grader mellem middag og nat. Det kan nå op til 60 grader Fahrenheit på en sommerdag, og er ofte lige over frysepunktet om vinteren.

Tilsvarende, hvor koldt bliver det på Big Island of Hawaii?

Det Hawaii klimaet består hovedsageligt af to årstider: vinter og sommer. Vintermånederne (november til april) er varme, med dagtimerne normalt får op tæt på 80°F (27°C) og laveste til midten af 60'erne F (17-20°C).

Ligeledes er Mauna Kea stadig lukket? Hawaii County er midlertidigt lukning det Mauna Kea Adgang Vej på Hawaii Island indtil lørdag som den vej er ryddet og gjort fuldstændig tilgængeligt for offentligheden, meddelte borgmester Harry Kim torsdag. En talsmand for demonstranterne bekræftede, at gruppen er gået med til rydningen af vej.

I forhold til dette, er der altid sne på Mauna Kea?

Det er kun sner på Hawaiis højbjerg vulkantoppe af Mauna Loa og Mauna Kea på det Store Ø. Det National Weather Service sagde "tåge, is, sne og meget stærk vind" vil hamre det Big Island-topmøder til og med onsdag, med op til 14 tommer sne muligt.

Hvad er temperaturen på toppen af Mauna Kea?

Vejrudsigt for Mauna Kea, USA

Vejret i Mauna Kea (dage 0-3): For det meste tørt. Fryse-tø-forhold (maks. 36°F tirsdag morgen, min. 30°F onsdag nat). Hovedsageligt frisk vind.
°C mandag den 24 onsdag den 26
Lav 32 34
Chill °F 21 27
Fryseniveau ft 13800 14800

Anbefalede: