Hvordan fjerner du toiletskabsbolte?
Hvordan fjerner du toiletskabsbolte?

Video: Hvordan fjerner du toiletskabsbolte?

Video: Hvordan fjerner du toiletskabsbolte?
Video: НЕ ВЗДУМАЙ снимать аккумулятор с машины. Делай это ПРАВИЛЬНО ! 2024, Kan
Anonim

Kig ind i det tomme tank at finde de to tank bolte . Disse bolte hold tank til toiletkumme . Monter en justerbar skruenøgle på møtrikkerne under tank . Brug en kraftig slidskruetrækker til løsne og fjerne det bolte.

Også spurgt, hvordan fjerner man toiletbolte?

Prøv at dreje møtrikken på ankeret bolte mod uret med en skruenøgle. Stik en skruetrækker gennem hullet i skålen på toilet og tryk på Bolt til siden. Drej skruenøglen mod uret, mens du holder Bolt sidelæns til fjerne møtrikken.

Man kan også spørge, hvordan man sikrer et toilet til gulvet? Fjern toilet og vend den om på siden. Mål dybden og bredden af skålens limkant. Flyt derefter din caulk-pistol til den indstiksdybde, du lige har målt, og påfør caulk direkte på etage , bibehold den indsatte dybde, mens du følger båndet. Monter voksringen og sænk toilet på flangen.

Folk spørger også, hvor stramme skal toiletboltene være?

Det toiletbolte skal ikke blive overstrammet, men de bør være tæt . Hvis du hører lyden af metal på porcelæn, skal du stoppe med at stramme. Men hvis du stadig føler bolte strammer mod voksringen, fortsæt.

Hvordan bolter man et toilet til gulvet?

Hold toilet oprejst over flangen og før den bolte gennem hullerne i bunden, mens du sænker den på plads. Når den først er på etage , tryk ned på skålen for at komprimere voksringen. Placer en plastikhætteholder og en metalskive over hver Bolt . Skru møtrikken på og spænd den så meget du kan med hånden.

Anbefalede: