Hvad er iver Chakraet?
Hvad er iver Chakraet?

Video: Hvad er iver Chakraet?

Video: Hvad er iver Chakraet?
Video: The HOLY GRAIL of Precision Machining | SIP Hydroptic 6 Jig Borer 2024, Kan
Anonim

Det Iver Chakra (også omtalt som "Guds Mund" eller "Drømmenes Brønd") er placeret bagerst i nakken og bunden af kraniet, hvor der er en fordybning. Det er en ældgammel chakra der har været i dvale, men nu begynder at vågne. Dens farvestråle er magenta.

Og hvad er Talu Chakra?

Lalana chakra Indeni er et rødt cirkulært måneområde, som fungerer som et reservoir for nektaren Amrit. Når Vishuddha er inaktiv, får denne nektar lov til at løbe nedad i Manipura og forbruges, hvilket resulterer i fysisk degeneration.

På samme måde, hvad er alta major chakraet? Placeret på bagsiden af hovedet ved bunden af kraniet, Alta Major er chakra hvor Shakti antændes og bevæger sig ned ad rygsøjlen og sender vibrationsbølger som en stemmestang gennem din hjerne, nakke og krop.

Tilsvarende, hvad er Soulstar?

Det sjæl stjerne chakra (ofte omtalt som et af de transpersonlige chakraer) er placeret cirka 6 tommer højere end kronchakraet. Det er normalt hvidt og guld i farven. På trods af at det er uden for kroppen og over den, omtales dette chakra ofte som sædet for den sjæl ”.

Hvor er Bindu Chakra placeret?

Det Bindu Chakra er beliggende under hårets hvirvel i spidsen af hovedet.

Anbefalede: