Hvad betyder flertal på fransk?
Hvad betyder flertal på fransk?

Video: Hvad betyder flertal på fransk?

Video: Hvad betyder flertal på fransk?
Video: Kongruens på fransk - at passe sammen. 2024, Kan
Anonim

Normalt er flertal form for navneord og adjektiver er ligetil i fransk : du skal bare huske at tilføje et -s til både substantivet og eventuelle adjektiv(er), der måtte være ved siden af det. For eksempel at huske, at les (i modsætning til le eller la) er fransk for "den" i flertal : Ental. Flertal . le livre.

Folk spørger også, er Familie ental eller flertal på fransk?

Som engelsk, alle sammen fransk navneord har et tal: ental (en), som i la famille (den familie ), eller flertal (mere end én), som i les enfants (børnene). I modsætning til engelsk, dog alle fransk substantiver har også et køn: maskulint eller feminint.

kan adjektiver være flertal på fransk? At ændre en adjektiv ind i sin flertal form, er grundreglen at tilføje et -s. Men hvis det allerede ender på -s eller -x, er der ikke behov for yderligere suffiks. Til adjektiver der ender på -eau eller -al, den flertal form er -eaux eller -aux. Nogle få adjektiver ændre aldrig deres form, uanset hvilken slags navneord de beskriver.

Også spurgt, hvad er flertal af journal på fransk?

Navneord og adjektiver, der ender på "-al", når der er en hankøn ental navneord eller adjektiv, der ender på "-al", dets flertalsform ender normalt på "-aux." Un journal (en avis), som er en maskulin ental navneord, bliver des journaux ([nogle]aviser).

Hvad er flertal af Nez på fransk?

Bogstaverne s, x og z bruges alle til at lave flertal i fransk . Hvis et entalsnavneord ender på et af disse bogstaver, er det flertal form forbliver uændret: Den flertal af le corps (krop) er les corps (kroppe) Den flertal af le nez (næse) er les nez (næser)

Anbefalede: