Hvor er verdens navle?
Hvor er verdens navle?

Video: Hvor er verdens navle?

Video: Hvor er verdens navle?
Video: Hvem er den kuleste av deltakerne? | Kongen befaler | discovery+ Norge 2024, April
Anonim

Verdens navle er et koncept af axis mundi, et mytologisk centrum for verden eller universet. Navel of the World kan også referere til en række virkelige steder: Baboquivari Peak Wilderness i Arizona , USA, ifølge O'odham-nationen. navn på et litisk sted nær Ahu Te Pito Kura, Påskeøen.

Angående dette, hvor er jordens navle?

Delphi: den Jordens navle . Beliggende på den sydvestlige del af Mount Parnassos i det centrale Grækenland er den antikke by Delphi, berømt for blandt andet sit orakel og Apollontemplet.

Desuden, hvor er omphalos-stenen? type baetylus hellig sten - i Delphi, den omphalos ("navlen"), der hvilede i Apollontemplet der og angiveligt markerede universets nøjagtige centrum.

Spørgsmålet er også, hvad er omphalos syndrom?

Μφ?λός (omphalós) betyder "navle". I den græske historie sendte Zeus to ørne ud over verden for at mødes i dens centrum, verdens "navle". Omphalos syndrom henviser til troen på, at et sted med geopolitisk magt og valuta er det vigtigste sted i verden.

Hvad er det geografiske centrum af verden for grækerne?

Det gamle grækere betragtes som verdens centrum at være i Delphi, markeret af stenmonumentet kendt som omphalos (navlen).

Anbefalede: