Hvorfor er statuen af Zeus et af verdens syv vidundere?
Hvorfor er statuen af Zeus et af verdens syv vidundere?

Video: Hvorfor er statuen af Zeus et af verdens syv vidundere?

Video: Hvorfor er statuen af Zeus et af verdens syv vidundere?
Video: 18 mest mystiske historiske tilfældigheder i verden 2024, April
Anonim

Statue af Zeus , i Olympia, Grækenland, et af verdens syv vidundere . På hans udstrakte højre hånd var en statue af Nike (Sejr), og i gudens venstre hånd var et scepter, hvorpå en ørn sad. Det statue , som tog otte år at bygge, blev kendt for den guddommelige majestæt og godhed, den udtrykte.

Folk spørger også, hvorfor statuen af Zeus blev betragtet som et vidunder?

Det Statue af Zeus på Olympia blev skabt af en billedhugger ved navn Phidias. Zeus var taget i betragtning kongen af de græske guder og denne storslåede statue blev skabt for at ære ham. Det blev placeret i templet i Olympia, en helligdom til Zeus hvor de olympiske lege fandt sted hvert fjerde år.

Desuden, hvor er statuen af Zeus placeret? Grækenland

Folk spørger også, hvad var statuen af Zeus lavet af?

Han var alle de andre guders konge. Det Statue af Zeus på Olympia var omkring 42 fod høj. Det statue var lavet af en træramme og dækket af elfenben og guldpaneler. Billedhuggeren Phidias havde tidligere skabt en lignende størrelse statue af gudinden Athene.

Hvordan ser statuen af Zeus ud?

Det Zeus statue , synes godt om Athena, var kryselefantin, det er en kombination af guld og elfenben over en trækerne, hvor gudens hud (ansigt, torso, arme og ben) er i elfenben og hans skæg, klæder og stav gengivet i strålende guld, påført i hamrede plader.

Anbefalede: