Er det sikkert at bruge majsstivelse babypulver?
Er det sikkert at bruge majsstivelse babypulver?

Video: Er det sikkert at bruge majsstivelse babypulver?

Video: Er det sikkert at bruge majsstivelse babypulver?
Video: крем ПЕРСИКОВОЕ МОРОЖЕНОЕ! без желатина ! Для НАЧИНКИ ТОРТОВ! Вкуснейший и ароматный крем! 2024, Kan
Anonim

Majsstivelse , ligesom talkum pulver , kan forårsage luftvejsproblemer selv i små mængder. Indåndes majsstivelsespulver kan beskadige a babys voksende lunger. Hvis du beslutter dig for det brug majsstivelsespulver sørg for at holde det væk fra barnets ansigt såvel som dit eget. Hæld det i små mængder og undgå at indånde det.

Spørgsmålet er også, er majsstivelse babypulver sikkert?

Majsstivelse indeholder større partikler, så det har været anset for at være en mere sikker form for babypudder sammenlignet med talkum . Imidlertid, majsstivelse kan stadig forårsage luftvejsproblemer, hvis det indåndes i store mængder. Majsstivelse betragtes af nogle som et mere sikkert alternativ og talkumpulver bør undgås.

Ydermere, er det OK at putte babypudder på din vag? Lad være Tilsæt talkum Hvor som helst i nærheden Din vagina . Nu er der en mere alvorlig advarsel om et almindeligt husholdningsprodukt: babypudder , aka talkum . Kvinder bliver frarådet lægge talkum på deres vulva (den ydre del af vagina ), fordi det er en potentiel årsag til kræft i æggestokkene.

Med dette i øjesyn, kan jeg bruge majsstivelse i stedet for babypulver?

Der er nogle sikre muligheder for at bruge i stedet oftalc pulver : Majsstivelse : Findes i bagegangen i din lokale købmand, majsstivelse er et fantastisk naturligt alternativ til talkum. Nå, her er en mere: Denne almindelige pantry-genstand kan være Brugt i stedet for babypudder.

Har Johnsons majsstivelse talkum?

Johnsons Baby Powder er lavet af talkum , medmindre flasken siger ren majsstivelse ” på forsiden.

Anbefalede: