Er WebWatcher sikkert at bruge?
Er WebWatcher sikkert at bruge?

Video: Er WebWatcher sikkert at bruge?

Video: Er WebWatcher sikkert at bruge?
Video: DON'T USE MOBILE SPY APPS! (there's a good reason why) 2024, Kan
Anonim

Alligevel er det overordnet set et godt værktøj til at spore dit barns online aktivitet på deres smartphone. Også, mens andre mobiltelefonovervågningsprogrammer kræver, at du rooter eller jailbreaker dit barns telefon til brug nogle funktioner, WebWatcher gør det ikke – du downloader bare appen.

I betragtning af dette, er WebWatcher com lovlig?

WebWatcher er ikke det mest intuitive mobiltelefonovervågningsprogram, vi testede, og der er funktioner, som andre programmer klarer bedre. Alligevel er det overordnet set et godt værktøj til at spore dit barns online aktivitet på deres smartphone.

hvad kan WebWatcher? Grundlagt i 2002, WebWatcher er en forældreovervågningsapp skabt af Awareness Technologies. WebWatcher teknologi giver forældre mulighed for at fjernovervåge deres børns computer- og mobilenhedsaktivitet i realtid, hvilket beskytter dem mod online og offline farer.

Er WebWatcher så uopdagelig?

WebWatcher . Virksomheden annoncerer WebWatcher som " uopdagelige ” software til brug i forældre- og medarbejderovervågning. Data sendes til "en sikker webbaseret konto", som kan tilgås fra enhver anden computer ved at bruge et kontonavn og en adgangskode.

Kan WebWatcher opdages på Android?

JA - WebWatcher til Android kræver fysisk adgang til den enhed, du er autoriseret til at overvåge. Det betyder, at hvis målet Android enheden har en adgangskodelås, du vilje skal have adgangskode for at installere WebWatcher . Registrerede data vilje begynder at blive vist i din WebWatcher konto i næsten realtid.

Anbefalede: