Hvad er spiralprogressionstilgangen?
Hvad er spiralprogressionstilgangen?

Video: Hvad er spiralprogressionstilgangen?

Video: Hvad er spiralprogressionstilgangen?
Video: Hvad er du til? 2024, Kan
Anonim

Det betyder, at det, der er blevet undersøgt i et specifikt forløb eller område, er på linje med det andet. Spiral progression tilgang følger den progressive type læseplan, der er forankret på John Deweys idé om den enkeltes samlede læringserfaringer.

På samme måde spørger folk, hvad er spiraltilgangen til matematik?

I en spiralformet pensum spredes læringen ud over tid i stedet for at blive koncentreret i kortere perioder. I en spiralformet pensum, genbesøges materiale gentagne gange over måneder og på tværs af klassetrin. Forskellige termer bruges til at beskrive en sådan nærme sig , herunder "fordelt" og "mellemrum".

På samme måde, hvad er koncentrisk tilgang? Det koncentrisk tilgang , ofte kaldet spiral, er en måde at organisere et pensum på ved at opstille grundlæggende begreber, dække andet relateret materiale og derefter cirkle tilbage til grundkonceptet og udfylde mere kompleksitet og dybde.

På samme måde kan du spørge, hvad er spiralmetoden til undervisning?

Spiralformet Læring er en undervisningsmetode baseret på den forudsætning, at en elev lærer mere om et emne, hver gang emnet bliver gennemgået eller stødt på. Ideen er, at hver gang en elev møder emnet, udvider eleven deres viden eller forbedrer deres færdighedsniveau.

Hvem foreslog spiralpensum?

Det Spiral læseplan er baseret på kognitiv teori fremført af Jerome Bruner (1960), som skrev: "Vi begynder med hypotesen om, at ethvert emne kan undervises i en intellektuel ærlig form til ethvert barn på ethvert udviklingstrin."

Anbefalede: