Indholdsfortegnelse:

Hvilken score skal du bruge for at bestå CLEP-testen?
Hvilken score skal du bruge for at bestå CLEP-testen?

Video: Hvilken score skal du bruge for at bestå CLEP-testen?

Video: Hvilken score skal du bruge for at bestå CLEP-testen?
Video: Тюнингую турбинку и стенд - готовлю к грандиозным испытаниям 2024, April
Anonim

CLEP beståelsesscore

CLEP testresultater spænder fra 20 til 80 point, hvor 50 er minimum beståelsesscore foreslået af American Council on Education (ACE) for de fleste tests . Men hvert af gymnasierne og universiteterne accepterer CLEP test sætter sit eget minimum eksamensresultater for tildeling af semestertimer

På denne måde, hvad er beståelsesscore for CLEP-testen?

Generelt er det kun nødvendigt med 50 ud af 80 passere -en CLEP eksamen, som kommer ud til en karakter på 63 %. Fangsten er, at en CLEP test vises som et "P" for " passere ” på din udskrift om du får en 50 eller en 80. Siden CLEP eksamener dækker en så bred vifte af begreber, at du ikke forventes det passere med glans.

For det andet, hvordan scores CLEP-tests? CLEP bruger "kun rettigheder" scoring , hvilket betyder, at eksamener scores uden straf for forkert gæt. I stedet omdannes den til en skaleret score ved en proces, der justerer for spørgsmålets sværhedsgrad på de forskellige former for prøve . De skalerede scores rapporteres på en skala fra 20 til 80.

Derudover, hvor mange spørgsmål skal du stille rigtigt for at bestå en CLEP-test?

Du start med 20 (det er den laveste score du kan få ). Så hvis der er 120 spørgsmål , hvert spørgsmål ville være 1/2 point værd. Så du mangler 60 spørgsmål rigtigt at score en 50. 20 + (.

Hvilken CLEP-eksamen er den nemmeste?

CLEP og DANTES Studievejledninger Generelt anbefaler vi at tage Analyserer og fortolkning af litteratur som den nemmeste test. Det er den eneste engelske CLEP-test, som du ikke behøver at kende til specifikke digte, tekster osv. Alt du skal vide er, hvordan du analyserer litteratur (hvilket vi lærer dig at gøre).

Anbefalede: