Hvilken karakter skal du bruge for at bestå aktuareksamen P?
Hvilken karakter skal du bruge for at bestå aktuareksamen P?

Video: Hvilken karakter skal du bruge for at bestå aktuareksamen P?

Video: Hvilken karakter skal du bruge for at bestå aktuareksamen P?
Video: Karakterpress på jusstudiet. DailyBee 13 2024, April
Anonim

Din Eksamen P præstation er scorede på en skala fra 0 til 10, hvor 10 er bedst. Du mangler til score mindst en 6 til passere . Men det betyder ikke det du mangler for bare at få 60 % af spørgsmålene rigtige.

Med hensyn til dette, hvor hård er aktuareksamen P?

Meget meget hårdt . Præliminære prøver er 3 timer lange og består af 30-35 multiple choice-opgaver, og beståelsesprocenten er typisk kun 30-40%. Som et resultat af den overvældende mængde materiale, et ofte stillet spørgsmål blandt studerende aktuarer er for en god studiemetode.

Ved også, hvordan bedømmes aktuarmæssige eksamener? Eksamener scores på en skala fra 0 til 10. En score på 0 er den laveste, og en score på 10 er den højeste. For at bestå, en eksamen kandidaten skal opnå en score på 6 eller højere. For de fleste aktuarmæssige eksamener , er beståelseskarakteren fastsat ud fra alle kandidaternes præstationer.

Med dette for øje, hvor mange spørgsmål skal du bruge for at bestå FM-eksamenen?

Der er 35 spørgsmål i FM-eksamen. På SOA-hjemmesiden kan du se, at de seneste historiske beståelseskarakterer for FM var omkring 70%. Så du ved, at du i det mindste skal svare 35 (0,70) = 24,5 spørgsmål korrekt for at bestå eksamen. Nøglen er at identificere disse 25 spørgsmål i din eksamen og løse dem korrekt.

Hvilken aktuareksamen er sværest?

De fleste mennesker finder Eksamen P at være sværere end FM på grund af al den beregning, det involverer. Så for de fleste anbefaler jeg at tage Eksamen FM som din første eksamen. Der er dog en undtagelse til dette.

Anbefalede: