Hvordan kan jeg få en gratis Jehovas Vidne-bibel?
Hvordan kan jeg få en gratis Jehovas Vidne-bibel?

Video: Hvordan kan jeg få en gratis Jehovas Vidne-bibel?

Video: Hvordan kan jeg få en gratis Jehovas Vidne-bibel?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Formularen er tilgængelig på jw.org/da/ Jehovas - vidner / gratis - bibel -undersøgelse/.

  1. Tal med en Jehovas Vidne at planlægge og tilrettelægge dit studieforløb. Du kan vælge hvornår, hvor og hvor ofte du deltager bibel undersøgelse.
  2. Læs og undersøg materialet inden bibel undersøgelse.
  3. Deltag i gratis bibel undersøgelse.

Hvilken bibel bruges her af Jehovas Vidner?

The Watch Tower Society's New World Translation of the Holy Scriptures - hovedoversættelsen brugt af Jehovas Vidner -gengiver Guds navn som Jehova , snarere end Gud eller LORD som findes i engelske oversættelser såsom King James Version.

Ved også, hvordan adskiller Jehovas Vidne sig fra kristendommen? I stedet tror de, at dele af Bibelen er skrevet i "figurativt eller symbolsk sprog". Vidner følg Jesu Kristi lærdomme og eksempel og ær ham som deres frelser og Guds søn. Men de tror, at Jesus ikke er Gud, og at der ikke er noget skriftmæssigt grundlag for treenighedslæren.

omskrev Jehovas Vidner Bibelen?

New World Oversættelse af De Hellige Skrifter. Det Nye Testamentes del blev udgivet i 1950 som The New World Translation of De Kristne Græske Skrifter, med den komplette bibel udgivet i 1961; det bruges og distribueres af Jehovas Vidner.

Hvorfor fejrer Jehovas Vidner ikke fødselsdage?

Jehovas vidner fejrer ikke fødselsdage fordi vi nægter at give en tilbedelseshandling til (Artemis) den hedenske gudinde af fødselsdage . Vi vælger i stedet at forblive loyale overfor Jehova Gud, og til ham alene.

Anbefalede: