Kan du sige tillykke med fødselsdagen til et Jehovas Vidne?
Kan du sige tillykke med fødselsdagen til et Jehovas Vidne?

Video: Kan du sige tillykke med fødselsdagen til et Jehovas Vidne?

Video: Kan du sige tillykke med fødselsdagen til et Jehovas Vidne?
Video: SÅDAN FORBEREDES BOGRACH. SÅ JEG HAR IKKE FORBEREDT ENDNU. DEN BEDSTE OPSKRIFT FRA MARAT 2024, April
Anonim

Hvad er den rigtige etikette til at ønske en Jehovas Vidne tillykke med fødselsdagen ? Det rigtige svar er bare lad være. Hvis du er en person, der fejrer fødselsdage du er sandsynligvis vant til traditioner, der er fokuseret på at give den person, hvad de vil have den dag.

Hvis du tager dette i betragtning, kan du sige velsigne dig til et Jehovas Vidne?

Ligner en fjols, når nogen nyser Jehovas Vidner ikke sige Gud velsigne dig ” når nogen nyser, fordi den praksis angiveligt har en hedensk oprindelse.

Ved du også, kan Jehovas Vidner spise fødselsdagskage? JW'er adskiller sig bevidst fra resten af verden. Altså en samvittighedsfuld Jehovas Vidne ville afholde sig fra spise det fødselsdagskage som principielt tilbydes ved at arrangere en fest. En "trofast JW" er ikke overtroisk.

Kan Jehovas Vidne desuden deltage i fødselsdagen?

Jehovas Vidner ikke fejre fødselsdage fordi den eneste gang, de er nævnt i Skriften, fødselsdagsfester er forbundet med badevents.

Hvad kan Jehovas Vidner have i stedet for blod?

Mens du accepterer transfusioner af helhed blod er udelukket for Jehovas Vidner , troen gør give medlemmerne noget råderum vedr blod "produkter", som plasma, blodplader og rød eller hvid blod celler.

Anbefalede: