Hvad betragtes som hurtig læsning?
Hvad betragtes som hurtig læsning?

Video: Hvad betragtes som hurtig læsning?

Video: Hvad betragtes som hurtig læsning?
Video: Læser du også ord for ord for...? 2024, Kan
Anonim

Den gennemsnitlige person i erhvervslivet læser nej hurtigere end folk gjorde for 100 år siden. Gennemsnittet læsning hastigheden er 200 til 250 ord i minuttet i ikke-teknisk materiale, ca. 2 minutter pr. side. Hvis du tvivler på dette, så test din læsning hastighed - der er en læsning hastighedstest andetsteds på denne side.

Også spurgt, hvad er en normal læsehastighed?

Din gennemsnitlig læsehastighed er en beregning af, hvor mange ord du kan Læs på et minut. De fleste voksne Læs med en hastighed på 300 ord i minuttet (wpm). Det gennemsnit college- eller universitetsstuderende læser 450wpm.

Ved du også, er hurtig læsning god? Effektiv hastighedslæsning er en balance mellem tempo og forståelse. En normal sats for læring er 100-200 wpm, og for forståelse er den 200-400 wpm. Hastighedslæsning udføres normalt med en hastighed på omkring 400-700 wpm. Alt over 500-600 wpm betyder, at man ofrer forståelse, selvom dette varierer fra person til person.

Efterfølgende er spørgsmålet, kan du læse 20.000 ord i minuttet?

Der er fart læsning systemer derude, der hævder, at de kan få dig op på læser 20.000 ord i minuttet (ca. 300 ord i minuttet er typisk for en college-læser uden nogen hastighed læsning uddannelse). I bedste fald det 20.000 ord i minuttet krav tillader kun skimming.

Hvordan læser du flere ord i minuttet?

Marker din første linje og Læs med en timer forone minut præcis - lad være Læs hurtigere end normalt, og Læs til forståelse. Efter præcis én minut , gange antallet af linjer med dit gennemsnit ord - om -linje for at bestemme din nuværende ord - om - minut ( wpm )sats.

Anbefalede: